Facebook
Instagram
Новини
Візитна картка як елемент вашого фірмового стилю
 
biz card 1239828
Візитна картка з позначенням ініціалів, звання та адреси її власника увійшла у вжиток в XIX столітті.
Використовувалася вона для повідомлення про відвідини а також для посилки подарунків.
 
У нашому сьогоднішньому світі візитка є невід'ємною частиною ділового спілкування. З її допомогою будь-яка людина може представити коротку інформацію про себе і про рід своєї діяльності, позначити приналежність до якої-небудь компанії або організації.
 
Для компанії якісно виконана візитна картка - це не тільки елемент іміджу, а й найбільш доступне рекламне джерело. Будучи обов'язковим елементом фірмового стилю, візитка сформує ставлення партнерів і аудиторії до організації та її продукції, надаючи всю необхідну інформацію для встановлення або відновлення співпраці.
 
Таким чином, візитна картка - один з найпопулярніших видів рекламної продукції, що поєднує в собі високу ефективність при відносно низьких витратах.
 
У нас ви зможете замовити корпоративну і персональну візитні картки! Корпоративна візитка, як правило, містить елементи фірмового стилю компанії (логотип, фірмовий колір), назва організації, опис напряму діяльності та адресний блок (поштова адреса, телефон, факс, e-mail). Будь-яка людина у вашій компанії може скористатися корпоративною візиткою (наприклад, на виставці або семінарі) при необхідності просто вписавши свої дані. Персональна візитка, в свою чергу вже містить інформацію про свого власника, а саме, ПІБ, посада, телефон і e-mail.
 
А замовити сучасну рекламну поліграфію Ви можете тут
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber