Facebook
Instagram
Новини
Футболка з логотипом: як це зроблено?
 
futbolka texas
Все починається з вибору матеріалу, тканина повинна бути якісною.
Дешева китайська футболка швидко втратить форму, а після першого прання зображення може раптово зіпсуватися. Ви, звичайно, будете грішити на друкарів, але насправді більшість проблем з принтами відбувається через неякісну тканину.
Другий пункт, на який треба звертати увагу - вибір методу друку.
Ви здивуєтеся, а може й ні, але є ціла купа способів нанесення кольорового зображення на тканину.
Надрукувати зображення можна такими способами. Зараз ми про них коротенько розповімо.
  • Шовкографія. Тут фарба наноситься безпосередньо на тканину, продавлюючи крізь особливий трафарет з ниток штучного шовку. Кожен колір - через свій трафарет, якщо друкується кольорове зображення. Можна навіть друкувати золотою або срібною фарбою. І все це відбувається всередині спеціального принтера для шовкографії. Фарба тримається дуже міцно, глибоко проникає в волокна тканини.

 

  • Тамподрук. Зображення спочатку наноситься на особливий тампон, а вже тампоном наноситься на тканину. Особливий плюс тамподруку - уїдливість фарб: в їх складі є особливий розчинник, який дозволяє фарбі буквально розчиняти поверхню і міцно з нею зчіплюватися. На майках і футболках тамподруком друкують рідко, цей метод підходить найкраще.

 

  • Термоперенос. Це найпростіший і надійний спосіб щось надрукувати на майці. Це скоріше аплікація на текстилі, хоча і друк тут теж присутній.
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber