Facebook
Instagram
Новини
У чому основна задача ретаргетінга?
 
6c2b0cd60102d4be8dbc7c4d1a578189
Яка у вас середня конверсія всього трафіку? Швидше за все це близько 10%. Виходить, що 90% людей заходять до вас на сайт і йдуть з нього, залишивши від себе лише слід в системі аналітики.
Можна було б плюнути на цей факт, але за кожного відвідувача ви платите кровно зароблені гроші! Тому потрібно "потеряшек" повертати. На допомогу приходить абсолютний чемпіон в цій справі - ретаргетінг.
 
Ретаргетінг - реклама, спрямована на тих, хто виявляв інтерес до вашого сайту, продукції, напрямку. Причому, таку рекламу можна показувати як в соціальних мережах, так і на сайтах партнерів пошукових систем Яндекс і Google.
 
Причин чому людина заходить на сайт і після чого йде з нього - сотні. Від банального випадково закрив, відволікли, забув що робив. До цілком очевидних причин - вирішив повернутися до питання потім, не те, що шукав, не сподобалася ціна і т.д.
 
Зараз однозначно можна сказати, що не завжди клієнт йде бо ваша пропозиція погана або йому не потрібен ваш продукт. Причин для цього сотні. І всіх ви ніколи не дізнаєтеся. Тому потрібно спробувати шанс і повернути людину, розуміючи, що частина клієнтів зробили це по дурості.
 
Потрібен ретаргетінг чи ні? Дурне питання. Тому що в умовах реалій, це те ж саме, як запитати "Пити воду чи ні?". Відповідь очевидна - ще як потрібен! Головне, почати повертати тих, хто був на сайті, а вже потім нарощувати обороти за допомогою інших способів. І ми вам в цьому з радістю допоможемо!
 
А замовити сучасну рекламу Ви можете тут
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber