Facebook
Instagram
Новини

Успішні люди досягають поставлених цілей по-різному

 

w585h345 crop stretch 18a7daa1

 

Рекомендуємо почитати, як це роблять Ілон Маск, Ангела Меркель, Марк Цукерберг, Джоан Роуллінг і інші відомі бізнесмени, письменники і політики.

Можливо, якийсь із цих методів допоможе саме Вам.
Шлях до успіху тернистий, але завдяки мотивації та правильному підходу до справи, його можна подолати, пише Business Insider. Пропонуємо поради та Лайфхаки дев'яти успішних людей, які знають, як правильно себе мотивувати.
  • Сундар Пічаї - генеральний директор Google
Підприємець щоранку налаштовує себе на продуктивний робочий день, присвятивши час собі. Пічай снідає омлетом, п'є чай і читає новини. У цій звичці немає нічого особливого, але вона працює на нього. «Я далеко не жайворонок, тому мені потрібно трохи часу з газетою і чаєм, щоб прокинутися і налаштуватися на робочий лад», - пояснює підприємець. Він радить подбати про себе вранці та зробити те, що налаштовує на продуктивний день.
  • Марк Цукерберг - керівник компанії Facebook Inc
Щодня люди приймають численні рішення, на які витрачають енергію. Щоб уникнути втоми від прийняття рішень, яку психологи вважають однією з проблем сучасності, Цукерберг зосереджується лише на важливих питаннях. Наприклад, кожен день він одягає джинси, футболку і кросівки, тим самим зберігаючи сили для прийняття справді значущих рішень.
  • Бейонсе - співачка
Вважає за краще не розповідати про свої плани, поки не отримає бажаного. Як пояснюють психологи, коли людина відкрито заявляє про цілі, її мозок починає сприймати думки як реальність, вважаючи, що мети досягнуто. Таким чином, ви менше мотивовані щось робити. Крім того, ніхто не застрахований від крадіжки ідей. Саме тому, Бейонсе завжди зберігає в таємниці свої ідеї та бажання.
  • Ангела Меркель - федеральний канцлер Німеччини
Жінка, від якої залежить розвиток країни, не приймає поспішних рішень, адже часто вони можуть лише нашкодити ситуації. «Для мене важливо розглянути всі варіанти та програти сценарії», - зазначила Меркель.
  • Ілон Маск - Генеральний директор SpaceX
Маск має величезні плани в розвитку технологій і їх втілення вимагає багато сил і часу. Щоб завжди залишатися в строю, він щодня планує свій день буквально по хвилинах і розставляє пріоритети.
  • Опра Уїнфрі - телеведуча, актриса, громадський діяч
Одна з найбагатших і найуспішніших жінок розповідає, що любить прокрастініровать - відкладати важливі справи на потім. Однак, вона завжди знає, як змусити себе працювати. У моменти ліні вона запитує себе: «Що найстрашніше може статися в цій ситуації та чому я боюся діяти?». За словами психологів, люди відкладають важливі справи з якоїсь причини, тому її виявлення допоможе знову налаштуватися на робочий лад.
  • Білл Гейтс - один із засновників компанії Microsoft
Нарівні з Ілоном Маском, підприємець завжди складає план на наступний день, але в його блокноті також є місце для ідей. Гейтс завжди записує будь-які цікаві ідеї та думки, періодично повертаючись до списку, заради його реалізації або натхнення.
  • Джефф Безос - засновник інтернет-компанії Amazon.com
Зустрічі можуть забрати багато часу, але при цьому не давши потрібних результатів. Тому, Безос дуже вибірково відвідує зустрічі. У нього навіть є правило - не ходити на збори, де дві піци не зможуть прогодувати присутніх. Це означає, що підприємець відвідує збори з малою кількістю людей, вважаючи їх найбільш ефективними. Від інших він просто відмовляється.
  • Джоан Роулінг - письменниця, автор серії романів про Гаррі Поттера
На думку письменниці, головне в роботі - ніколи не здаватися і доводити до кінця будь-який проект, попри невпевненість в ньому. Роулінг стикалася з фінансовими проблемами та отримувала відмови в публікації Гаррі Поттера. «Будь-який проект вартий того, щоб його закінчили, особливо, якщо у вас є пристрасть і мотивація», - каже письменниця.
 
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber