Facebook
Instagram
Новини

Якими якостями повинен володіти Ваш логотип?

logotipe

Як Ви думаєте, з чого починається компанія? З чого почнеться заробіток вашого першого мільйона?

Ні, не з першого продажу, а з назви компанії, з логотипу та фірмового стилю.

Логотип має бути унікальним:

Він повинен асоціюватися у потенційних споживачів тільки з вашою фірмою. Якщо ж ваш знак в деталях або в цілому буде походити на відмінні інших компаній, в майбутньому це може привести до всяких ексцесів, та до судових розглядів. Це може негативно відбитися на вашому бізнесі.

Має бути простота задуму та виконання

Логотип повинен легко сприйматися, тому в його виконанні уникаємо складнощів. Все має бути просто та доступно. Фахівці рекомендують використовувати прості геометричні фігури:

- коло;

- трикутник;

- квадрат або великі літери, з яких починається назва вашої компанії.

При нанесенні логотипу на уніформу, блокнот, на різні види пакетів, та інші види сувенірної продукції не виникне складнощів.

Важливо, щоб було гармонійне поєднання фарб. Також важливою є форма що, наприклад, при друкові у в чорно-білих носіях кольоровий логотип втратить свої фарби.

Брендам просто життєво необхідно приділити максимальну увагу створенню логотипу. І, безумовно, без досвідченої команди маркетологів в цій справі обійтися буде важко.

Тому спеціалісти маркетинг – центру «ДАЛІ» з радістю створять для вашої компанії креативний логотип з урахуванням всіх ваших побажань! Звертайтеся за номером (067)350-96-54

dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber