Facebook
Instagram
Новини

Білборди - що це?

zapchastunu bikbord 2

 
Назва "білборд" в перекладі означає "дошка оголошень".
Великі й помітні для всіх картинки розміром 3х6 мають чимало переваг перед іншими подібними конструкціями. Серед інструментів зовнішньої реклами білборд досить швидко завоював популярність і став розвиватися більш швидкими темпами.
Попри те, що реклама на білбордах прийшла до нас з Америки, історія цих щитів почалася ще з Давньому Єгипті, де на всіх вулицях люди вішали оголошення про пошук та нагородження за упіймання втікачів-рабів. Потім цю історію продовжили плакати, які та є попередниками великих рекламних щитів. Вони користувалися популярністю досить довгий час, а їх основним призначенням була реклама різних циркових або театральних вистав.
 
Новий термін, активно застосовується зараз для позначення щитів з рекламою, зародився в Сполучених Штатах Америки. Перші білборди з'явилися вчасно, коли деякі виробництва вирішили вивісити власні рекламні плакати та донести для людей важливу інформацію. Як вже було сказано вище, перші варіанти становили собою дерев'яні щити, де реклама приклеювалася власноруч.
 
Всім відомо, що щити з рекламою виглядають переконливо і масштабно, завдяки чому їх замовники легко можуть донести до людей будь-яку інформацію.
 
Маркетинг — центр "ДАЛІ" пропонує вам розміщення на білбордах, які послужать вам не тільки красивою зовнішньою рекламою, але й ефективним інструментом в просуванні вашого бізнесу і торгової марки. Ви можете зателефонувати нашим менеджерам прямо зараз і дізнатися всі подробиці по розміщенню: (068) 350-96-54.
 
 
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber