Facebook
Instagram
Новини
10 чудових фільмів про рекламу і маркетинг
 
630 360 1502356938 4847
1. ХВІСТ ВИЛЯЄ СОБАКОЮ
Цей фільм має ще одну назву - «Хвіст виляє собакою», і ця назва більш слушна, ми вважаємо. Головний урок, який ви отримаєте з цього фільму - людину можна змусити повірити у що завгодно, відвернути його увагу від важливих подій і взагалі зробити так, щоб він думав так, як вам завгодно.
2. СИРОП
Захопливий фільм про те, як продати себе. Подивившись його, ви дізнаєтеся, як заволодіти увагою покупців. А ще вам буквально розкажуть по пунктах як створити свій імідж і продати себе якомога дорожче.
3. ДЖОБС: ІСТОРІЯ СПОКУСИ
Звичайно, ми не могли пройти повз цього фільму, який навчить вас тому, що не буває в бізнесі дрібниць. Будь-яка деталь впливає на його успіх, і кожну дрібницю треба враховувати, щоб досягти бажаних результатів.
4. ЧЕШСЬКА МРІЯ
Ця документалка розповість про двох студентів, які вирішили зняти кіно про рекламу. З фільму ви дізнаєтеся всі основні способи залучення покупців - від буклетів і до PR компаній.
5. NO LOGO. ЛЮДИ ПРОТИ БРЕНДІВ.
Цей документальний фільм розповість про те, як розвивалися найбільші компанії і як вони вплинули на людей. Ви дізнаєтеся, як реклама захоплює все навколо себе і змінює мислення населення.
6. ЧОГО ХОЧУТЬ ЖІНКИ
Кумедна і добра комедія несе в собі цінний урок - рекламіст повинен досконально знати цільову аудиторію, щоб створити ефективну рекламу. І якщо для цього потрібно піти на крайні заходи, то рекламщик повинен зробити це.
7. СІМЕЙКА ДЖОНСОНІВ
Ні, не думайте, що цей фільм чимось відрізняється від сімейних комедій. Просто дивіться. А коли ви здивовано викричите на кшталт «Не може бути!», Просто скажіть нам спасибі за те, що ми розповіли вам про цей фільм. Якщо ви, звичайно ж, його ще не дивилися. Тоді ви знаєте, про що йдеться. Круто, чи не так?
8. НАЙВЕЛИЧНІШИЙ ФІЛЬМ З УСІХ КОЛИ-НЕБУДЬ ПРОДАНИХ
Викладачі радять студентам дивитися цей фільм, як посібник по продакт плейсменту. Якщо ви раніше не помічали продакт плейсмент у фільмах, серіалах і так далі, то після цього фільму ви захворієте брендами й станете бачити їх скрізь.
9. БОЖЕВІЛЬНІ ЛЮДИ
Фільм про правду в рекламі. Профі в рекламній справі божеволіє, розробляючи велику рекламну компанію. Опинившись в психлікарні, він настільки переймається місцевим життям, що коли компанія кличе його назад на роботу, він починає замислюватися, чи варто повертатися у великий світ.
10. LEMONADE
Документальний фільм про рекламників, які, втративши роботу під час кризи, не втратили своє вміння творчо мислити й працювати. Мотивувальний фільм, який навчить вас не впадати у відчай.
 
А замовити рекламу бізнесу Ви можете тут
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber