Facebook
Instagram
Новини

РЕКЛАМНА ВИВІСКА

ringo pinoplast

Чи знали ви на скільки важливою є рекламна вивіска?
За допомогою рекламної вивіски ви створюєте перше враження про компанію, вона створює і підтримує ваш імідж. Рекламна вивіска буде мати більший ефект в тому випадку, якщо вона розроблена з урахуванням основних вимог та стандартів. Тому виготовленням вивісок мають займатися професіонали. Процес роботи над вивіскою — це бачення клієнта(побажання, приклади, концепція)і вимоги законодавства, і наступний  крок у роботі  допомагають зробити  дизайнери та технологи.
Рекламні вивіски бувають зовнішніми й внутрішніми. Зовнішні розміщують над входом або на фасаді, що надає будівлі привабливості, виразності та індивідуальності. Внутрішні служать для точного визначення місцезнаходження компанії, магазину або ресторану в великих офісних або торгових центрах.
Отже, рекламна вивіска – це частина вашої стратегії, це інвестиція у ваш бізнес. Згідно зі статистикою саме вивіска до вас приводить 35% клієнтів.
Ми зробимо так, щоб ваша візуальна реклама привертала увагу потенційних покупців. Наша компанія пропонує вам максимально сучасні варіанти оформлення рекламних вивісок та оригінальний дизайн зовнішньої реклами.
Маркетинг-центр «ДАЛІ» це перша та єдина в Тернополі рекламна агенція повного циклу, яка надає найширший перелік послуг з виготовлення та встановлення вивісок, лайтбоксів, рекламно-інформаційних стендів, вказівників, комплексного брендування торгових залів та площ.
Маркетинг-центр «ДАЛІ» це перша та єдина в Тернополі рекламна агенція повного циклу, яка надає найширший перелік послуг з виготовлення та встановлення.
Маркетинг — центр «ДАЛІ» перший в Тернополі, хто скористався технологією «SMART розумний світлодіод».
 SMART - це конструкція, робота якої базується на керуванні джерелом світла, а саме яскравістю, кольором та інтенсивністю. На динамічну вивіску звертає увагу 86% аудиторії. Світлодинамічна вивіска в основному використовується як рекламоносій, а також за допомогою неї привертають увагу до головної реклами. SMART дає змогу самостійно керувати зображенням, його динамікою та кольором. Світлові вивіски – найбільш ефективний вид реклами у Тернополі.
media share 0 02 04 65578f4d60a5d41f610a878c4ce5a6c740e365f96ce8b00e23cb28bd725be13c 178f69e7 e1cd 45b8 b628 0d5b3404ebc3
Наші переваги:
Власне виробництво;
Гарантія на всі види вивісок;
Власний дизайнерсько-конструкторський відділ;
Ретельний підбір  матеріалів;
Ми несемо повну відповідальність за якість виготовленої продукції;
Можливість виконання робіт по всій території України.
 Те на що варто звертати увагу при виробництві динамічної реклами:
Художня композиція. Для того щоб реклама могла привернути увагу випадкової людини, її розробнику потрібно мати відчуття стилю і максимум фантазії.
Зміст — дуже важливий критерій реклами. Потенційний клієнт побачивши яскраву рекламу без всякого змісту зверне на неї увагу, але через секунду забуде.
Запам'ятовуваність залежить від середовища в якому розміщена реклама. Тому завжди потрібно враховувати де розміщена реклама та звертати увагу на конкурентів.
Швидкість руху літер (фону) не мало важливий аспект. Дуже швидка зміна реклами втомить глядача, а повільна — не запам'ятається.
Розмір реклами повинен бути такий щоб зблизька вона не давила на глядача, а здалеку не губилась.
Працюючи з нами ВИ ОТРИМАЄТЕ:
Безкоштовний виїзд спеціаліста та зняття замірів на місце, де планується встановлення рекламної вивіски, оцінка всіх факторів;
Лише якісні німецькі матеріал, визначення матеріалів, які найкраще підійдуть для виготовлення вивіски;
Креативний дизайн над розробкою макетів працює кілька дизайнерів що дає можливість обрати найкращий варіант;
Візуальне зображання вивіски на фасаді будинку допомагає клієнту обрати найкращий варіант в результаті візуального зображення;
Власна майстерня оснащена необхідними інструментами та обладнанням дозволяє оперативно та якісно виконувати поставлену задачу;
ГАРАНТІЮ на виконану роботу та виготовлену конструкцію. Клієнт може не переживати, якщо перегорить лампочка, або відійдуть контакти.
ЩОБ ВИВІСКА БУЛА ДІЄВОЮ, потрібно дотримуватись принципів:
Оригінальність як за формою так і за дизайном;
Читабельність текст повинен добре читатися, щоб клієнти змогли легко зрозуміти його і не докладати зусиль, щоб його розшифровувати;
Якісні матеріали надають презентабельний вигляд вивісці, забезпечують економне та довготривале користування (діодні лампи у світлових вивісках мають тривалий термін експлуатації та економлять ваші кошти на електроенергію);
Надійність та якісний монтаж захистить вивіску від несприятливих факторів зовнішнього середовища.
Коротко про різновиди вивісок та матеріали для їх виготовлення.
Рекламна вивіска являє собою конструкцію, яка несе інформацію про підприємство (організацію): назву, логотип, деякі вивіски можуть містити й більше інформації. Вивіска кріпиться до фасаду будівлі та служить орієнтиром для клієнтів. Чим яскравіша та цікаво виконана вивіска, тим більше уваги вона привертає до себе та підприємства.
Ми гарантуємо якість!

Замовте рекламну вивіску за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на сайті www.dali.te.ua. 
А також за телефоном: +38 067 350 9654.
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber