Facebook
Instagram
Новини

Навіщо підприємцям у малому бізнесу цифровий маркетинг? Яке SMM агентство обрати для ведення сторінок у Фейсбук та Інстаграм ?

ofiss

«Просувати Instagram & Facebook», як Ви думаєте, що це за професія?

 

Як виявилося, Instagram та Facebook найпривабливішим для застосування маркетингових бізнес- і піар-технологій.

Без плакатів, прапорів і девізу Instagram & Facebook зробив тиху революцію в малому і середньому бізнесі, так стверджують власники брендів, яким красиві картинки допомагають продавати спідню білизну, сорочки з принтами, торти, квіти, весільні аксесуари і т.д. не вдаючись до методу дорогої реклами. Адже, на думку фахівців, без дизайнерської «штукатурки» сьогодні можна купити хіба що шкарпетки на базарі.

Ефективність Instagram та Facebook в ролі каналу продажів легко зрозуміла. Це візуальне медіа - своєрідна квінтесенція. Але підприємці визнають, що для використання величезного потенціалу ресурсу необхідні провідники і маркетологи.

SMM-менеджерів, інстаграм-маркетологів, а точніше людей, які так себе називають, зараз багато. Але питання, як завжди, - в якості. Робота ця і творча, і в той же час дуже системна. Спеціалістів, здатних поєднувати в собі ці сторони, насправді не так багато а тим більше у Тернополі.

Які плюси можна мати від SMM:

•       підвищити впізнаваність бренду чи торгової марки;

•       збільшити обсяги продажів та залучення нових клієнтів;

•       налагодити спілкування з новими клієнтами;

•       стимулювати повторні продажі;

•       зробити ставлення потенційних клієнтів більш лояльним.

•       Отримати інформацію про відношення та очікування клієнтів щодо вашого напрямку бізнесу.

SMM Тернопіль

Щоб вибрати успішні SMM агенції в Тернополі, які зможуть виконати всі поставлені завдання на «відмінно»?

- вибирайте креативну агенцію, яка забезпечить творчий підхід до роботи;

- домовтеся про пробний період співпраці – зразки варіантів постів, аналіз ваших сторінок і т.д.

- не «ведіться» на smm агентства Тернополя, які обіцяють миттєвий результат;

- співпраця буде ефективною і результативною якщо буде взаємодія між замовником та виконавцем;

- віддавайте перевагу юридично зареєстрованим компаніям, з якими можна укласти договір і отримати гарантії на обсяг послуг та результат від співпраці. Фрілансерів можна залучати для виконання разових робіт. Також в провідних smm агентствах є в штаті дизайнери, копірайтери, контент-спеціалісти, що забезпечить комплесний підхід у виконанні замовлень.

Маркетинг-центр «ДАЛІ» - рекламна агенція повного циклу, яка увійшла в число кращих підприємств України в номінації «Рекламне агентство» уже понад 11 років розвиває рекламний ринок, співпрацюючи з понад 200 локальними, національними та міжнародними брендами (www.dali.te.ua). Для розвитку цифрового маркетингу та брендингу ми створили вузькоспеціалізовану нішову агенцію цифрового маркетингу DaliWin, зібравши в команду професійних смм-спеціалістів, копірайтерів, інтернет-маркетологів та дизайнерів. І наші фахівці розробили спеціальний проект #dali_win - програму практичної он-лайн допомоги у напрямку digital.

Маркетинг-центр «ДАЛІ» - рекламна агенція повного циклу, яка увійшла в число кращих підприємств України в номінації «Рекламне агентство» уже понад 10 років розвиває рекламний ринок, співпрацюючи з понад 200 локальними, національними та міжнародними брендами (www.dali.te.ua). Для розвитку цифрового маркетингу та брендингу ми створили вузькоспеціалізовану нішову агенцію цифрового маркетингу DaliWin, зібравши в команду професійних смм-спеціалістів, копірайтерів, інтернет-маркетологів та дизайнерів. І наші фахівці розробили спеціальний проект #dali_win - програму практичної он-лайн допомоги у напрямку digital.

Якщо Ви ще досі сумніваєтесь у можливостях SMM, тоді пропонуємо вибирати агенцію цифрового маркетингу DaliWin і насолоджуватися результатами правильно обраного напрямку співпраці – щоб переконатись у правильності вашого вибору реєструйтесь на сайті і ми зробимо аналіз ваших сторінок Фейсбук та Інстаграм БЕЗКОШТОВНО.

Детальніше за номером (068)510 61 55 або реєструйтеся на сайті https://dalistrategies.com/ua/ та отримайте більш детальну консультацію.

dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber