Facebook
Instagram
Новини
Маленький, але важливий - логотип!
 
 Монтажная область 2 100
По-перше, це символ вашої компанії або підприємства, тому він грає помітну роль в успішності вашого бізнесу.
По-друге, це знак, за яким вас миттєво впізнаватимуть на ринку!
 
Яких принципів потрібно дотримуватися при створенні логотипу
 
Стислість сестра таланту. Не потрібно навантажувати логотип зайвими написами та деталями, які люди не в змозі запам'ятати з першого погляду. Кращий логотип - це той, який впадаючи в очі, миттєво викликає асоціації з компанією. Згадаймо хоча б лого американської компанії Nike - галочку.
 
Довговічність. Створюючи логотип, задумайтеся: чи не втратить він актуальність через багато років? Цей принцип тісно пов'язаний з попереднім, адже логотип на всі часи повинен бути простий і зрозумілий будь-якій аудиторії, незалежно від того, який на вулиці рік і яка мода (наприклад - лого Кока-Коли).
 
Багатофункціональність. Незалежно від того, де (на різних інформаційних ресурсах, матеріалах і засобах) і як (горизонтально / вертикально) розташований ваш логотип, він повинен виконувати ті функції, для яких він спочатку був спроектований.
 
Доречність. Говорячи про цю категорію, ми не маємо на увазі зображати на логотипі товар або послугу, пропоновані компанією. Доречність - це вдало підібрані шрифти, кольори, які повинні гармонійно виглядати. Наприклад, логотип ритуальної компанії з яскравою кольоровою гамою буде виглядати безглуздо і недоречно.
 
Задумалися про розробку логотипу свого бізнесу? Звертайтеся до справжніх професіоналів! ?
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber