Facebook
Instagram
Новини

Ефективність мобільних стендів

mobail stend

Вже не один рік величезним попитом користуються мобільні стенди для організації заходів.

 

Такі стенди мають високу мобільність, легкість збірки, прості у використанні і подобаються підприємцям. Мобільні стенди можна використовувати в багатьох областях. Це проведення презентацій, виставок, ярмарок, промо-акцій, оформлення фотозон та інші.

Можна виділити кілька основних типів мобільних стендів:

-Банерні Х-стенди або «павук». Це самий бюджетний варіант. Він простий у використанні і надійний. Конструкція збирається за 30 секунд: на Х-подібний каркас натягується банерне полотно і кріпиться по вугіллю на люверси.

Розміри можуть бути різними: 195х95см і 165х65см. Такими конструкціями часто оформляють точки продажів в торгових центрах.

-Ролл-ап стенди. Це такий вид стендів, у яких з основи конструкції висувається полотно, що фіксується на спеціальному каркасі. Виріб виходить дуже легким, дставляється в полотняному чохлі, тому його легко транспортувати з місця на місце. Таке обладнання вибирають для проведення промо-акцій, виставок, презентацій.

Завдяки вузькій основі, конструкцію можна встановлювати впритул до стіни. Найбільш популярні розміри: 85х200см, 100х200см, 120х200см. Є варіант розміщення інформації з обох сторін.ролл-ап

 

-Джокерні стенди (прес-Волл, бренд-Волл). Такий стенд являє собою з'єднані в прямокутну конструкцію хромовані трубки діаметром 25мм. За рахунок добудови додатковими секціями стенд буває будь-якого розміру, максимальна довжина однієї труби 3 метри, а далі труби ріжуться в необхідний розмір і з'єднуються власниками. Банер на конструкцію кріпиться на люверси пластиковими хомутами. Найбільш популярна джокерна система 3х2м. Такими стендами оформляють event-заходи, фотозони на весіллях і корпоратівах.

 

-Підлогові стійки (буклетниці, візитниці). При виготовленні стаціонарних буклетниць в якості основного матеріалу використовується металевий перфолист. Підлогові стійки мають форму ВІТРИЛА і використовуються для розміщення рекламної та презентаційної літератури (каталогів, прайс-листів, буклетів, візиток та інших друкованих матеріалів). Для цього стійки комплектуються дротяними або акриловими кишенями різних розмірів. Також популярні складні переносні брошурні стійки. Найбільш поширені розміри стійок 45х160см.

 

-Штендери. Вуличні штендери є частиною зовнішньої реклами та необхідні для залучення уваги потенційних клієнтів до рекламодавця поблизу кафе, магазину, офісу і т.д. Особливо ефективний штендер там, де проходить великий потік людей. Штендер несе додаткову інформацію про товар, сезонних пропозиціях і послуги. Головне достоїнство штендера - це дешевизна, швидке виготовлення і мобільність. За допомогою сучасних технологій і новітніх матеріалів можна швидко змінювати зміст штендера, будь то курс валют або меню в кафе.

 

-Промостійки. Одним з найпопулярніших видів обладнання для проведення промо-акцій є промо-стійки. Особливо ефективне використання промо-стійок при виведенні на ринок нового продукту або послуги. Особистий контакт з промоутером, безумовно, допомагає ознайомитися з товаром, а зручний Промостіл не тільки є зручним робочим місцем, а й несе на собі елементи реклами вашої фірми або товару. Таким чином, промостойки несуть в собі потенціал активної і пасивної реклами, і правильно використовувати цей потенціал - основне завдання маркетологів.

 

-Стійки ресепшн і Pop Up стенди - це конструкції категорії бізнес-клас. Конструкція Pop Up стенду складається і розкладається за принципом парасольки, вона комплектується основою, на яку кріпиться рекламне фотопанно. На панно встановлені магнітні плашки, за допомогою яких воно кріпиться до ребер стенду. У складеному стані Pop Up стенди укладаються в спеціальну бокс-трибуну, яка також може служити промо-стійкою. Час збірки - не більше 20 хвилин, приблизний вага - 3-5 кг. Мобільну стійку ресепшн можна придбати окремо. Вона швидко інсталюється і легко транспортується, на відміну від стаціонарних стійок-ресепшн.

 

Знайшли те, що цікавить Вас – телефонуйте! З задоволенням підберемо унікальний дизайн і тематику (067)3509654 або детальніше на сайті http://www.dali.te.ua/

dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber