Facebook
Instagram
Новини

Вигідне рішення для Вашого бізнесу!

Чи задумувалися Ви коли-небудь, про користь та ефект інформаційних стендів, як виявляється   цевигідно та ефективно!unfo stend

Інформаційні стенди являють собою дуже корисні конструкції, за допомогою яких можна швидко і ефективно донести споживачеві потрібні відомості. Їх дуже часто використовують в рекламі і маркетингу, оскільки вони дозволяють демонструвати певний товар або описувати спектр послуг, що надаються. Крім того, інформаційні стенди в Тернополі купують для того, щоб розмістити на них знімки найкращих співробітників місяці або ж важливі новини для персоналу. Дані конструкції користуються попитом в наступних приміщеннях:

-торгових точках;

-освітніх і медичних установах;

-банках;

-страхових компаніях;

-туристичних агентствах;

-організаціях, що спеціалізуються на наданні побутових та соціальних послуг.

 

Які можна вибрати інформаційні стенди?

 

Перед тим як купити інформаційний стенд, необхідно знати, що для його створення застосовується пластик. Такий матеріал відрізняється неперевершеною якістю та надійністю. Він міцний, тому конструкції, виконані з ПВХ, будуть служити довго. Незаперечний плюс листового пластику в тому, що він може мати різноманітними колірними рішеннями, тому доповнить будь-який інтер'єр приміщення. Крім того, інформаційний стенд буває вельми оригінальним, оскільки може пропонуватися в хитромудрих формах і нестандартних розмірах.

Під час вибору такої конструкції також варто знати про те, що вона поділяється на статичну і ту, де вміст можна змінювати. Останній варіант користується особливою популярністю, оскільки інформаційний стенд цього типу може бути модифікований різними способами.

Перед тим як придбати інформаційні стенди, рекомендується звернути увагу на кишені, з яких вони складаються.

Дані елементи бувають наступними:

-плоскими (призначаються для розміщення одного аркуша паперу);

-об'ємними (застосовуються для розміщення стопки рекламних матеріалів).

Інформаційні стенди придбали небувалу популярність в маркетингу, рекламі та інших сферах тому, що славляться наступним:

-невеликою вагою;

універсальністю;

-доступністю;

-стильним дизайном;

-надійністю;

-інформативністю.

Дані конструкції також можна віднести до мобільних, оскільки при необхідності їх розташування можна без прикладання особливих зусиль змінювати.

Де можна купити інформаційні стенди в Тернополі?

Щоб придбати інформаційний стенд, слід скористатися послугами маркетинг – центру «ДАЛІ».Тут пропонується тільки якісна і надійна продукція, яка прослужить довго і збереже свою привабливість протягом довгих років. Для створення інформаційних стендів фахівці компанії в Тернополі використовують пластиковий лист з магнітним або корковим покриттям.

Детальніше за номером (067)3509654.

dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber